ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ

Μάθετε πληροφορίες σχετικά με μία από τις κορυφαίες κλινικές αποκατάστασης και αποθεραπείας στην Ελλάδα.

Το Κ.Α.Α.  ΛΥΔΙΑ, ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο 6οχλμ της Εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας, σε απόσταση 5χλμ από το Γενικό Νοσοκομείο και 4χλμ από την Εγνατία οδό. Παρέχει υπηρεσίες Υγείας – Νοσηλείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. 

 

Διαθέτει  την επιστημονική γνώση και υποδομή για να αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις του νευρικού, μυϊκού, ερειστικού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος με τον πιο σύγχρονο και πλήρη παγκοσμίως εξοπλισμόΤο επιστημονικό προσωπικό με τους φυσικοθεραπευτές, υδροθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ψυχολόγο, διατροφολόγο, κοινωνική λειτουργό και την συνεχή εποπτεία των ιατρών του κέντρου, επιμελείται του προγράμματος αποκατάστασης. 

 

Παράλληλα, η νοσηλευτική υπηρεσία με το  έμπειρο και κοινωνικά ευαίσθητο προσωπικό, σε συνδυασμό με τις άριστες κτιριακές υποδομές και τον πολυτελή ξενοδοχειακό εξοπλισμό, φροντίζει για την καλύτερη δυνατή νοσηλεία και την άνετη διαβίωση των ασθενών κατά τον χρόνο παραμονής τους στο Κέντρο.

Τομείς Εξειδίκευσης

initial image

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

initial image

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

initial image

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

initial image

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

initial image

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

initial image

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

initial image

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

initial image

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ